Tekstit

tiedotteet, lehtijutut, advertoriaalit,
mainostekstit, verkkosivutekstit, blogi- ja somekirjoitukset.
Kaikki tekstit, joita tarvitset – suomeksi totta kai!


Lehtijutut

Teemme lehtijutut niin sanoma- kuin aikakauslehtiin parin vuosikymmenen kokemuksella. Jos tarvitset uutisia, artikkeleita, henkilöhaastatteluja, reportaaseja, kolumneja tai vastaavia, me taidamme homman. Teemme haastattelut ja hoidamme kirjoitustyöt. Otamme myös valokuvat juttuihin.

Teemme esimerkiksi liite- tai järjestölehdet myös kokonaispakettina, taittoineen kaikkineen – tai sitten vain sen osan, mikä tarve onkaan.


Muut tekstit

Onko sinulla verkkosivut tai ajatus esitteestä, blogikirjoituksesta tai vaikkapa tiedotteesta, mutta sanat tahtovat mennä solmuun? Ei hätää, me autamme. Teemme tekstit sinne, missä niitä tarvitset. Ja jos kaipaat mukaan valokuvia, sekin onnistuu.

Eli jos kaipaat tiedotteita, mutta et tiedottajaa tai aikasi ei riitä itse kaikkeen, Viestikettu auttaa ja hoitaa homman. Teemme tekstien lisäksi myös kaikki tarvittavat taitot.


Advertoriaalit

Loihdimme tekstimuotoiset mainokset eli advertoriaalit lehteen kuin lehteen. Advertoriaalit toimivat lehtijutun tapaan ja herättävät paremmin lukijan mielenkiinnon kuin tavalliset mainokset. Teemme haastattelut, kirjoitustyön, valokuvauksen ja taiton.
Tarvittaessa hoidamme myös yhteydenpidon lehteen tai mediaan, jonne haluat tekstimainoksesi.


Oman elämän lehtijuttu
(sopii vaikka lahjaksi)

Jokainen ihminen on jutun arvoinen, vaikka elämä ei median uutiskynnystä ylittäisikään. Teemme juttuja yksityisistä ihmisistä haastattelun pohjalta. Näin voit vaikka tallettaa elämääsi jälkipolville tai hankkia persoonallisen lahjan läheisellesi.
Oman elämän lehtijuttu voi olla vaikkapa:

syntymäpäiväjuttu
lyhyt elämäkerta
harrastusjuttu
työ-/eläköitymisjuttu
lemmikkijuttu
yritys-/yrittäjäjuttu
tms.

Oman elämän lehtijuttuun sisältyy max. 2 tunnin haastattelu, jonka pohjalta monitoimitoimittajamme kirjoittaa jutun. Jutussa käytetään asiakkaan omia valokuvia, mutta tarvittaessa otamme juttuun tarvittavat kuvat. Taitamme jutusta juhlallisen, nelisivuisen oman elämän lehtijutun taiteellisine kansikuvineen ja painatamme siitä haluamasi määrän kopioita.